Over ons

Het Feestcomité prijst zich gelukkig dat het met een zeker trots gevoel, jaarlijks de vierdaagse Ommegangfeesten, op de Bosmolens in Izegem, mag aankondigen. Bosmolens Ommegang is de naam van de jaarlijkse wijkfeesten met de 4de zondag in juli. Het Feestcomité brengt terug stuk voor stuk evenementen afgestemd op de gehele bevolking, van jong tot oud, liefhebbers van rock tot schlagers… 

Bosmolens Ommegang staat ook gelijk met drie wielerwedstrijden, een eerste classic cycling, een stratenloop en een viking-kubb tornooi.

Ook de kinderen worden ieder jaar extra verwend…

met o.a. loopwedstrijd voor de kinderen, tekenwedstrijd, kindertheater, kinderfuif, kerktorenworp… en sinds 2018 een vervanging voor de play-back: Bosmolens Got Talent.

Ieder jaar opnieuw trakteert het Feestcomiteit aan iedere aanwezige een gratis aperitief op de zondagmiddag van de feesten!

Het Feestcomité ‘de Bosmolens’ (de oudste buurtfeesten van de Pekkerstad en zelfs tot ver buiten de Izegemse stadsgrenzen) laat ieder jaar de kans, aan iedereen, getuige te zijn van een veelbelovende alliantie tussen jong en oud, cultuur en sport… en… gratis toegankelijk voor iedereen!!!

Met deze volharding plaatst het Feestcomiteit de BOSMOLENS jaar na jaar ‘IZEGEM’ tot ver buiten de stadsgrenzen op de kaart!